Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Τεράστια ψυχικά αποθέματα για τα κορίτσια της Εθνικής, όλα για όλα στο Βέλγιο!

Κόντρα στο Βέλγιο, που φιγουράρει στην 9η θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης και στην 20ή σε παγκόσμιο επίπεδο,, η Εθνική μας ομάδα γυναικών κράτησε το μηδέν απέναντι και ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση!

Για τον πρώτο γύρο των play-offs των προκριματικών του Euro 2025, στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου που πάνω από 1.500 φίλους του ποδοσφαίρου για να στηρίξει τα κορίτσια, οι Ελληνίδες αθλήτριες, στο σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας τους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Πλέον είναι όλα ανοιχτά στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Λέουβεν στις 29 Οκτωβρίου.

Το άσχημο νέο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πως στο 15′ η Κόγγουλη τραυματίστηκε στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι φιλοξενούμενες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού (37%-63% η κατοχή) και έκαναν 20 τελικές (δυο η Ελλάδα) εκ των οποίων οι 12 στον στόχο, όμως έπεσαν πάνω σε μια εξαιρετική Γιαννακούλη, η οποία κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Στο άλλο παιχνίδι, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της εθνικής στην επόμενη φάση – εάν προκριθεί – Τουρκία και Ουκρανία έμειναν στο 1-1 στην Κωνσταντινούπολη.

Πριν από το παιχνίδι, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και οι παίκτριες φόρεσαν μαύρο περιβραχιόνιο.

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης) : Γιαννακούλη, Πατέρνα, Παλαμά (77′ Γεωργίου), Γκάτσου, Μήτκου, Μωραΐτου, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Γιαννακά, Κόγγουλη (18′ λ.τ. Κοσκερίδου / 57′ Σαΐχ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P