Κατηγορίες
Αθλήματα

Είπε “αντίο” στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Με δύο ήττες στη Λάρνακα από την πρωταθλήτρια Κύπρου Ανόρθωση ολοκλήρωσε τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχασε 30-24 το πρώτο ματς και 37-33 στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων και στρέφει το βλέμμα του αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, 5-6. Στο 20′ οι αντίπαλοι πήραν μία διαφορά, 9-13, την οποία διατήρησαν στο επόμενο πεντάλεπτο, 12-16. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση, μειώνοντας τη διαφορά, με το τελικό σκορ του πρώτου μέρους να είναι 17-19.

Δυναμικά ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος, ο οποίος με σταθερά καλή εμφάνιση, μείωσε σε πρώτη φάση τη διαφορά, 22-23, ενώ στη συνέχεια πέρασε και μπροστά, 26-25. Με καλή διαχείριση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ διατηρούσαν τη διαφορά τους, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, 26-25. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν από δυνάμεις, κάτι το οποίο επέτρεψε στους αντιπάλους να κάνουν την ανατροπή, 29-31, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 33-37.

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ζαφείρης, Λαδάκης 2, Τσαμουρίδης 4, Νικολαΐδης 1, Ιωάννου 7, Κουκμίσης Κ. 5, Παπάζογλου, Γκεοργκιέφσκι 3, Κόρμπελ 3, Κουκμίσης Ν. 7, Μπάτζιος 1, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P