Κατηγορίες
Basket

Αετοί Βέροιας : Δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ματς και γνώρισαν βαριά ήττα στην Καρδίτσα

Βαριά ήττα για τους Αετούς Βέροιας, καθώς υπέκυψαν με σκορ 97-63 στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, σε έναν αγώνα όπου παρά τη διάθεση και την προσπάθεια, δεν κατάφεραν να κοντράρουν την ανώτερη ομάδα από τη Θεσσαλία. Η ήττα αυτή αποτελεί ένα δυνατό «καμπανάκι», αλλά συγχρόνως και μία σημαντική «σφαλιάρα» για τους “ασπρόμαυρους”, που θα πρέπει να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις ενός αμφίρροπου πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε να δείχνουμε διάθεση και να διατηρήσουν επαφή με το σκορ, ωστόσο από το δεύτερο δεκάλεπτο η Αναγέννηση Καρδίτσας ανέβασε την απόδοσή της, σημειώνοντας σημαντικό αριθμό πόντων (52-29 στο ημίχρονο) και εξασφαλίζοντας προβάδισμα που δεν ήταν δυνατό να ανατραπεί. Παρά την προσπάθεια των Αετών να μειώσουν στην τρίτη περίοδο (71-51), η αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες σήμερα, ήταν εμφανής.

Αξιοσημείωτη η παρουσία του Ροδόστογλου, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους, ενώ σημαντικές στιγμές πρόσθεσαν ο Δαχρετζής, Παπαδόπουλος και Πουρλίδας, που προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στην ομάδα της Ημαθίας σε κρίσιμα σημεία. Ο τελευταίος μάλιστα είχε καλή παρουσία και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πρέπει, ωστόσο, να αναφέρουμε ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι του νέου κόουτς, Κυριάκου Δαδαλά, ο οποίος αναλαμβάνει με στόχο να διαμορφώσει μία δυνατή και συγκροτημένη ομάδα, ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ «Βικέλας» με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 52-29, 71-51, 97-63

Αναγέννηση Καρδίτσας (Παππάς): Κακαβούλας 27(3), Ψύρρας 21(4), Φουστέλης, Θεοδώρου 2, Τζαφεράι, Αντωνίου 6(1), Πανάγος 3(1), Μοσχόπουλος 9(1), Γκάντιας 10, Καλλιάρας 8, Γκούλιος 2, Ζευγαράς 9.

Αετοί Βέροιας (Δαδαλάς): Ροδόστογλου 24(1), Δαχρετζής 6(1), Τσιόγκας, Παπαδόπουλος 7(1), Κόκκινος 3, Πισιώτης 3, Αποστολίδης 3(1), Γάτσος 2, Γιανναράς 9(1), Πουρλίδας 6.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ανόρθωση Βόλου  101-93
Άργος Ορεστικό – ΑΣ Καστοριάς  57-67
ΚούΠα Κιλκίς – Διόσκουροι Κοζάνης  72-79
Πρωτέας Γρεβενών – Τιτάνες Παλαμά  78-83
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αετοί Βέροιας  97-63
Ρεπό : Πιερικός Αρχέλαος

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P