Κατηγορίες
Super League 2

Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ Β, έφτασε τα 4 γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα! (vids)

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα για τον ΠΑΟΚ Β, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ανεβαίνοντας τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της Super League 2 με 11 βαθμούς, έναντι 10 του αντιπάλου. Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ Β ήταν εντυπωσιακή, με σταθερότητα στην άμυνα και επιθετική αποτελεσματικότητα. Το παιχνίδι παρακολούθησε από την κερκίδα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ, Αριέλ Γκαλεάνο, που είδε από κοντά την ομάδα του να αντιμετωπίζει δυσκολίες απέναντι στους «ασπρόμαυρους».

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τον ΠΑΟΚ Β στο 1ο λεπτό, όταν ο Ουρτάδο εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και πλάσαρε εύστοχα (1-0).

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως στο 30ό λεπτό η αμυντική παράβαση του Σομποσίνσκι έδωσε την ευκαιρία στον Κανίς να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β διατήρησε τον έλεγχο και στο 54’ ο Ουρτάδο σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0.

Παρά τις προσπάθειες του ΠΑΣ να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ο Λαγωνίδης στο 77′ σφράγισε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο ΠΑΟΚ Β είχε συνολικά τον έλεγχο του παιχνιδιού, με σταθερή άμυνα και ταχύτητα στην επίθεση. Ο Αθανασίου του ΠΑΣ πραγματοποίησε αρκετές επεμβάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει τη βαριά ήττα. Από την άλλη, οι παίκτες του ΠΑΣ έδειξαν διάθεση αλλά δεν είχαν την απαραίτητη ακρίβεια στις τελικές προσπάθειες.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Απόστολος Παπαβασιλείου/Δημήτρης Ταξίδης): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Σινανάι, Κωττάς (86′ Πιτσώτης), Λαγωνίδης, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (80′ Σπυράκος), Ρούμιαντσεβ (67′ Καλόγηρος), Κανίς (67′ Κουλούρης), Τσαούσης, Ουρτάδο (86′ Μύθου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Βαγγέλης Τζιάρρας): Αθανασίου, Σόρια, Αζίζ (66′ Κύρκος), Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Νικολιάς (46′ Χάινριχ), Τζίνο, Πάνος (52′ Λώλης), Μπεγκάλα, Αθανασίου (66′ Στσέποβιτς), Μάντζης (80′ Λέο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P