Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ήττα από τη Νορβηγία για την Εθνική Κορασίδων

Στον δεύτερο αγώνα της στον 7ο προκριματικό όμιλο της League A του EURO WU17, η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 3-0 στο Sarpsborg Stadium από την οικοδέσποινα του τουρνουά Νορβηγία, για την οποία σκόραραν η Χάλμπμαϊρ (2’) και η Φλου (41’, 87’).

Η Εθνική αιφνιδιάστηκε με το γρήγορο γκολ της Νορβηγίας στο 2′, προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ, ενώ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και το 2ο γκολ για τις Σκανδιναβές που τελικά κλείδωσαν τη νίκη στο 87′.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Φινλανδία επικράτησε 2-0 της Λευκορωσίας. Η στόχευση της Εθνικής Ομάδας εστιάζεται στον τελευταίο αγώνα του ομίλου με τη Λευκορωσία (29/10, 17:00), στον οποίο εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ηττηθεί (νίκη η ισοπαλία) θα παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του ηλικιακού γκρουπ, την League A, και θα επιτύχει τον στόχο που είχε τεθεί πριν την έναρξη του τουρνουά. Υπενθυμίζεται ότι η 4η ομάδα του ομίλου υποβιβάζεται στην League B της διοργάνωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Συνθέσεις

Νορβηγία (Μπένγκτ Σέτερνς): Χόλτ, Νίγκαρντ, Φλου, Νις, Χέρτβικ, Γκάμστ (46’ Μπέργκ), Φούγκλας (64′ Σόνταλ), Χέρσεθ (46’ Λία), Έγκερ (64′ Πράους), Κόλμπιορσεν, Χάλμπμαϊρ.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Κωνσταντινίδου, Ιακωβίδου, Μαλαμούση, Μπαταούλα, Τριανταφυλλοπούλου, Τσέλα (46’ Ράκιπι), Αργυρίου (25’ Μάρα), Κολέμπα, Μπάρτζου (84′ Σχορτσιανίτη), Μελισσανίδη (46’ Γκιζάρη), Μοσχονά (54’ Κρυστάλλη).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P