Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε ο Αστέρας σταμάτησε το… τρένο της Ελλάς Σύρου! (vid)

Η Ελλάς Σύρου συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας 1-3 του Αστέρα Σταυρού στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Με αυτή τη νίκη, οι Συριανοί παραμένουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία με το απόλυτο των 15 βαθμών από πέντε αγώνες.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε εντυπωσιακά για την Ελλάς, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Παυλόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Ο Αστέρας επιχείρησε να απαντήσει άμεσα, σημειώνοντας γκολ στο 5′ με τον Φράγκο, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αντίστοιχη περίπτωση ακολούθησε στο 12’, με την Ελλάς να σκοράρει ξανά μέσω του Γιάκου, αλλά και πάλι το τέρμα ακυρώθηκε.

Στο 18′, οι Συριανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά και πάλι του Παυλόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την καλή σέντρα για το 0-2. Η Ελλάς δεν έμεινε εκεί και στο 35′ έφτασε το σκορ στο 0-3 χάρη σε ατομική ενέργεια του Καλού, ο οποίος πέρασε την άμυνα και εκτέλεσε τον Τσάμη, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να χάνει τον έλεγχο της μπάλας.

Στην επανάληψη, η Ελλάς χαμήλωσε τον ρυθμό, επιτρέποντας στον Αστέρα να μειώσει σε 1-3 με πέναλτι του Τσόφλιου στο 52′. Παρά τη μείωση του σκορ, η ομάδα της Σύρου διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμά της, διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα ως το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτή τη νίκη, η Ελλάς βρίσκεται στο +4 από τον Αστέρα Σταυρού και τον ΑΟ Μιλτιάδης, επιβεβαιώνοντας ότι φέτος διαθέτει τα εχέγγυα για μια πρωταγωνιστική πορεία.

Συνθέσεις

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας) : Τσάμης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας (85′ Παπαδημητρίου), Αλτάνης (46′ Αντωνίου), Κακκάβας, Αντωνόπουλος (85′ Παπαδημητρίου), Γιωργαλής, Φράγκος (46′ Τσόφλιος), Δρόσος (68′ Άλλα Μ.)

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) : Μπίντσης, Ζαφείρης, Λογαράς, Μπόσιο, Καλός (62′ Δαλαμήτρας), Νάτσος, Παυλόπουλος (85′ Παράβαλος), Γιάκος (88′ Γωνιωτάκης), Μελισσόπουλος (76′ Κασάπης), Οικονομόπουλος, Ζάχι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P