Κατηγορίες
Super League 2

Πέρασε από τα Χανιά η ΑΕΚ Β με “δράστη” τον Νίνο (vid)

Η ΑΕΚ Β πανηγύρισε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί των Χανίων με 0-1, χάρη στο γκολ του Νίνο στο 43ο λεπτό. Η ομάδα της Ένωσης κατέκτησε τρεις βαθμούς, φτάνοντας συνολικά τους οκτώ και σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Αντίθετα, τα Χανιά εξακολουθούν να βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό, δίχως νίκη και εμφανίζοντας σημάδια ανησυχίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τον έλεγχο του κέντρου. Η ΑΕΚ έδειξε από νωρίς επιθετικές διαθέσεις, με προσπάθειες όπως το σουτ του Θεοδωρίδη στο 10’, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Καλογεράκης. Τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Κόλα να απειλεί στο 2ο λεπτό και τον Γκμπενιόν να έχει καλή ευκαιρία στο 54’, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Η ομάδα της ΑΕΚ βρήκε το γκολ στο 43ο λεπτό, όταν ο Νίνο εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των Χανίων και με δυνατό σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ. Αυτό το τέρμα αποδείχτηκε καθοριστικό, καθώς έβαλε την ΑΕΚ σε θέση οδηγού πριν από την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Χανιά ανέβασαν την πίεση τους, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν. Ωστόσο, παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής τους, όπως η είσοδος των Πινακά και Κωστανάσιου στο 68′, η ομάδα δεν κατάφερε να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες. Στο 80′, μια κεφαλιά του Γκμπενιόν πέρασε άουτ, ενώ στο 74′ η ΑΕΚ Β’ απάντησε με μεγάλη ευκαιρία από τον Γκαρσία, την οποία απέκρουσε ο Αρτουντουάγκα.

Στο φινάλε του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τη δύναμη να ισοφαρίσουν. Η ομάδα των Χανίων φάνηκε κουρασμένη και απογοητευμένη, ενώ η ΑΕΚ Β’ διαχειρίστηκε με ασφάλεια το προβάδισμά της, παρά το ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί προσωρινά με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού.

Με αυτήν την ήττα, τα Χανιά παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόνο έναν βαθμό. Από την άλλη, η ΑΕΚ Β’ ανέβηκε τέταρτη με οκτώ βαθμούς, δίνοντας ελπίδες για μια θετική συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ Β’ απέδειξε για μια ακόμα φορά τη δύναμή της, πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη που της δίνει ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Αντίθετα, τα Χανιά πρέπει να βρουν άμεσα λύσεις, καθώς οι συνεχείς απώλειες βαθμών έχουν αρχίσει να επιβαρύνουν την ομάδα και την ψυχολογία των παικτών.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Προβυδάκης (78′ Στεπίνσκι), Γκμπενιόν, Μπάτζιος (83′ Μπορταγκαράι), Αρτουντουάγκα, Λεμονής, Λιάτσος (83′ Μουνάφο), Τσέλιος (68′ Κωστανάσιος), Μανουσάκης, Μάλτσι (68′ Πινακάς), Κόλα.

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Γκούμας, Βαλκάνης, Κοσίδης (46′ Παυλάκης), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Μαυρουδής (70′ λ.τρ. Μαρούτσης), Κολιμάτσης, Νίνο (46′ Παρράς), Σόσα (82′ Αντωνόπουλος), Λεφράνκ (40′ λ.τ. Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P