Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Στην 3η θέση η Λάτσιο, ισόπαλα τα ματς σε Ennio Tardini και U-Power με κορυφαίο Κυριακόπουλο (vid)

Η Λάτσιο επικράτησε άνετα με 3-0 της Τζένοα, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ισόβαθμη με την Αταλάντα και τη Γιουβέντους, σε μια καίρια νίκη που ενίσχυσε τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Τζονάταν Ντος Σάντος με εξαιρετική ασίστ του Νούνο Ταβάρες, δίνοντας από νωρίς τον έλεγχο στους γηπεδούχους. Η Τζένοα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να βρει απάντηση, ενώ η Λάτσιο αξιοποίησε τις αλλαγές του Μάρκο Μπαρόνι για να διατηρήσει τον έλεγχο.

Ο Πέδρο, που μπήκε ως αλλαγή, σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 86ο λεπτό, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Στις καθυστερήσεις (90+4), ο Βεσίνο διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με δεύτερη ασίστ του Ταβάρες. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Την ίδια ώρα, με κορυφαίο στο ματς τον Γιώργο Κυριακόπουλο, η Μόντσα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την ουραγό Βενέτσια, σε ένα ματς που και τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ισοφάρισε στο 22′ το τέρμα που είχε δεχτεί η ομάδα του από τον Ελίερτσον, ενώ ο Σβόμποντα έδωσε ξανά προβάδισμα στους νεοφώτιστους, λίγο πριν συμπληρωθούν 40 λεπτά αγώνα. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Κυριακόπουλος έδωσε πάσα “πάρε βάλε” στον Τζούριτς, ο οποίος διαμόρφωσε από νωρίς το τελικό 2-2.

Ισόπαλο έληξε και το πρώτο χρονικό μας στο Ennio Tardini ανάμεσα στην Πάρμα και την Έμπολι. Το αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στο 35′ έβαλε τους “μπλε” μπροστά στο σκορ, όμως οι νεοφώτιστοι ισοφάρισαν στο 80′ με τον Σαρπαντίερ.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή 25/10

Ουντινέζε – Κάλιαρι  2-0
Τορίνο – Κόμο  1-0

Σάββατο 26/10

Νάπολι – Λέτσε  1-0
Μπολόνια – Μίλαν ΑΝΑΒΟΛΗ
Αταλάντα – Βερόνα  6-1

Κυριακή 27/10

Πάρμα – Έμπολι  1-1
Λάτσιο – Τζένοα  3-0
Μόντσα – Βενέτσια  2-2
Ίντερ – Γιουβέντους (19.00)
Φιορεντίνα – Ρόμα (21.45)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P