Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Εθνική Ανδρών: Οι κλήσεις για το τελευταίο «παράθυρο» εν όψει Ευρωμπάσκετ 2025

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται να μπει στη διαδικασία των δύο τελευταίων προκριματικών της αγώνων για το Ευρωμπάσκετ 2025 και ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε 17 παίκτες για την προετοιμασία.

Οι τελευταίες υποχρεώσεις της Εθνικής, είναι την Παρασκευή 21/2 στην Τσεχία και τη Δευτέρα 24/2 στην Πάτρα με την Ολλανδία.

Η προετοιμασία θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα 17/2, με παίκτες που θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο και η ομάδα αναμένεται με πλήρη σύνθεση από την επόμενη ημέρα.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎ROSTER FEBRUARY 2025 ေ 专 _تاون BO 0日 N. AVDALAS # N. CHOUGKAZ #- G. LARENTZAKIS P. KALAITZAKIS # A. KARAGIANNIDIS # G. KOUZELOGLOU CAnNA CANENE COCO AonOT # # K. MITOGLOU # N. MITROU-LONG MORAITIS NETZIPOGLOU PAPAGIANNIS K. PAPANIKOLAOU 1- PAPAPETROU # TOLIOPOULOS G. TSALMPOURIS T. WALKUP #V. ZOUGRIS EUROBASKET QUALIFIERS #HellasBasketball #ROADTOEUROBASKET‎"‎‎

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected