Την εξαίρεσή της από την υπόθεση του θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ζήτησε η ιατροδικαστής Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, το μεσημέρι της Παρασκευής 21/02.
Η Ρουμπίνη Λεονταρή είναι μία εκ των δύο ιατροδικαστών στην υπόθεση, ενώ η οικογένεια έχει ορίσει από τη δική της πλευρά, τεχνικό σύμβουλο.
Δείτε ολόκληρη την αίτηση παραίτησής της:
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (18/2) η Μαρία Καρυστιανού αναφέρθηκε μέσω ανάρτησης στον εντοπισμό και τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, σχολιάζοντας το γεγονός ότι την υπόθεση ανέλαβε η ίδια ιατροδικαστής που είχε οριστεί για την τραγωδία των Τεμπών.
«Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών», ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!
Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!», σημείωσε στην ανάρτηση η κ. Καρυστιανού.
Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου… pic.twitter.com/3xO8zsxp3x
— Maria Karystianou (@mkaristianou) February 18, 2025
Ακολούθησε η απάντηση στις αιχμές από την κ. Λεονταρή:
«Για όσα από το πρωί τρέχουν σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο και που εγώ πληροφορήθηκα μετά το τέλος της διερεύνησης του περιστατικού μας το μόνο που μπορώ να πω στους φίλους μου είναι ότι τυπικά και ηθικά είμαι εντάξει νιώθοντας όμως απέραντη απογοήτευση και θλίψη!!», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Λεονταρή για όσα υπονόησε σε βάρος της η Μαρία Καρυστιανού.