Κατηγορίες
Διάφορα

Διασφαλίζεται η ασφάλεια : Άδειασαν οι μπαταρίες και δεν κατεβαίνουν οι μπάρες (vid)

Νέες εικόνες εγκατάλειψης στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, από τη γνωστή για τα συχνά προβλήματά της γραμμή στα Καλάβρυτα, αφού οι μπάρες σε κόμβο του συρμού δεν λειτουργούν εδώ και ημέρες.

H εκπομπή Live You μοιράστηκε βίντεο στο Tiktok, όπου φαίνονται οι μπάρες, στην ανισόπεδη διάβαση λίγο έξω από την πόλη των Καλαβρύτων, ανεβασμένες ενώ το τρένο περνά, με αυτοκίνητα να περιμένουν τη διέλευσή του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν λειτουργούν ούτε η φωτοσήμανση του κόμβου, ούτε και οι ανάλογες ηχητικές προειδοποιήσεις, καθιστώντας εξαιρετικά επικίνδυνη τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

Καλάβρυτα: Έμεινε από…μπαταρία ο οδοντωτός
Σύμφωνα με την εκπομπή, αυτή η κατάσταση επικρατεί στο σημείο από την Παρασκευή, 28/2, που σημαίνει ότι η διάβαση έχει παραμείνει εκτεθειμένη και μέσα στο πολυάσχολο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο ΟΣΕ απάντησε μετά από επικοινωνία της εκπομπής για τη βλάβη, αναφέροντας «Η βλάβη έχει εντοπιστεί εδώ και μερικές ημέρες από τα συνεργεία του ΟΣΕ και οφείλεται σε μπαταρίες του συστήματος».

«Το συνεργείο δεν μπόρεσε να προμηθευτεί μπαταρίες, λόγω της γενικής απεργίας την Παρασκευή που ήταν όλα κλειστά», διατείνεται ο Οργανισμός.

@kostas.iliouΟ ελεγκτής βγήκε σταμάτησε το Ford που παραλίγο να περάσει. Σε τουριστική περίοδο για τα Καλάβρυτα . Οι κεντρικές μπάρες δεν κατεβαίνουν .

♬ πρωτότυπος ήχος – speed up songs

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected