Μετά τους Ευάγγελο Γκιόκα, Γιώργο Κρομμύδα και Κωνσταντίνο Σούβλατζη, ο ΠΑΟΚ υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με τρεις ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.
Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και για τον, γεννημένο το 2007, Παύλο Τσιότα, με ισχύ από τον Ιούλιο του 2025 έως τις 30.06. 2027. Πλάγιος μπακ, στη δεξιά πλευρά, και ο παίκτης της Κ19, που άρχισε να εκπαιδεύεται στον ΠΑΟΚ το 2021, ερχόμενος από τα Ιωάννινα και συγκεκριμένα από τους Tigers Ιωαννίνων. Ο Τσιότας είναι πρωταθλητής με την Κ17 στην οποία προωθήθηκε νωρίς, είναι και διεθνής.
Επαγγελματίας γίνεται πλέον και ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ από τον Ιούλιο του 2025 έως τις 30.06.2028. Ο γεννημένος το 2008 παίκτης της Κ17 είναι επίσης δεξί μπακ και στον ΠΑΟΚ ήρθε το 2016 (στα οκτώ του χρόνια) από τον Έσπερο Καλλιθέας. Είναι πρωταθλητής με την Κ15, πρωταθλητής με την Κ17 (αν και μικρότερος τη σεζόν 2023-24), όπως όλα δείχνουν πρωταθλητής και φέτος με την Κ17, ενώ είναι και διεθνής.