Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που οδηγήθηκε στην παράταση, η ΑΕ Λευκίμμης στέφθηκε υπερπρωταθλήτρια Κέρκυρας για το 2024, επικρατώντας με 2-0 της περσινής πρωταθλήτριας, Αναγέννησης Περιβολίου.
Ο αγώνας είχε ένταση, δυνατές μονομαχίες και ευκαιρίες, με την ΑΕΛ να έχει δοκάρι λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, σε προσπάθεια του Γιάννη Βασιλάκη. Τελικά, η λύση ήρθε στο ξεκίνημα της παράτασης (93′), όταν ο Βαγγέλης Τσεβανέδης άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 118′ ο Λάζαρος Κωστακιώτης, σφραγίζοντας τη νίκη της Λευκίμμης.
Στην ΑΕ Λευκίμμης αγωνίζεται και ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης, ένας παίκτης με καταγωγή από την Ημαθία, ο οποίος προσθέτει ακόμη μία ενδιαφέρουσα πινελιά στο ρόστερ της ομάδας. Ο 25χρονος μέσος μπήκε ως αλλαγή και συνέβαλε στη σημαντική αυτή επιτυχία.
Συνθέσεις
ΑΕ Λευκίμμης (Γιάννης Χονδρογιάννης): Σαμοΐλης, Βλάσσης Ι., Τσούτσης, Βασιλάκης, Μαντζώνης, Πανταζής, Δήμος, Γαρδικιώτης, Κυπτίου, Βλάσσης Δ., Ρούσσης. Αγωνίστηκαν επίσης: Κωστακιώτης, Ματσοβίλα, Τοτάι, Τριανταφυλλίδης, Were.
Αναγέννηση Περιβολίου (Χαράλαμπος Κατσάνος): Νάος, Μίαρης Γ., Λουκάς, Λιούμπας, Μίαρης Χ., Βουλγάρης, Μίαρης Α., Μίαρης Γ., Καρύδης, Γιαννούλης, Μίτσουλης Ι. Αγωνίστηκαν επίσης: Μίαρης Α., Μητσιάλης, Φωτεινός.