Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας : Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-0

Στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας

Η Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στα play out, καταγράφοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Με το γκολ του Νίκου Καλαϊτζίδη στο 56ο λεπτό, η ομάδα του Βαγγέλη Κυριακίδη επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, διατηρώντας τη διαφορά των τριών βαθμών από τη 10η θέση, η οποία εξασφαλίζει την παραμονή στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται μία από τις λίγες ευκαιρίες τους και να κρατούν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Απόλλων, αν και προσπάθησε να αντιδράσει, αντιμετώπισε σοβαρό πλήγμα στο 72’, όταν ο Γιώργος Σαρκατζής αποχώρησε με ασθενοφόρο λόγω εξάρθρωσης ώμου, προκαλώντας ανησυχία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ημαθίας.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, η Κίτρινη Θύελλα κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για σωτηρία, ενώ ο Απόλλων καλείται να ανακάμψει άμεσα για να αποφύγει την τελευταία θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Α ΕΠΣ Ημαθίας (Play Out, 4η αγωνιστική, 29/3)

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  1-0 (56′ Καλαϊτζίδης Ν.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπαλτζής, με βοηθούς τους κ.κ. Γκόγκα Α. και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας (Βαγγέλης Κυριακίδης) : Λέσι, Τούσα, Καλαϊτζίδης Λ. (46′ Τούσα Σ.), Σαΐπι, Ορφανίδης, Καγκελίδης, Τερζίδης, Καλαϊτζίδης Ν., Τζάνι, Χάκα, Τσιγγενόπουλος

Απόλλων Αγίου Γεωργίου (Αντώνης Καρολίδης) : Τρούπκος, Στεργιόπουλος, Σαρκατζής (72′ λ.τ. Καριπίδης), Δολδούρης (61′ Κωστόπουλος), Φουρκιώτης, Γκουτζιλίκας, Εμμανουηλίδης, Σπυριδωνίδης, Μουχτάρης, Μπάμπος, Τσιότσιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected