Κατηγορίες
Αθλήματα

Εν Σώματι Υγιεί : Εντυπωσιακή η παρουσία με 6 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2025 (photos)

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, διεξήχθη το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το τριήμερο 4-6 Απριλίου, στην Αίθουσα της ΕΦΟΕπΑ στο Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. Συμμετείχαν 81 αθλητές από 15 σωματεία της Ελλάδος και ανάμεσά τους οι έξι αθλητές από τη Βέροια, που κατάφεραν και πάλι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να γυρίσουν με έξι πανελλήνιες νίκες και αντίστοιχα μετάλλια!

Η αρχή έγινε το Σάββατο 5/4, όπου ο Ανέστης Σιβένας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ατομικό Ανδρών κατηγοριάς ΤΤ9-10 και εξασφαλίστηκαν τα υπόλοιπα πέντε μετάλλια, για τα οποία το “χρώμα” τους έγινε γνωστό την Κυριακή 6/4.

Στην κατηγορία ΤΤ6 Ανδρών, Λευτέρης Μαύρης και Θωμάς Καραγιάννης μοιράστηκαν την τρίτη θέση, ενώ δεύτερος κατετάγη ο Ιωάννης Δημητρακόπουλος στην κατηγορία ΤΤ8 Ανδρών.

Ακόμα μια τρίτη θέση ήρθε στο Διπλό Ανδρών κατηγορίας MD14 από τους Μαύρη/Δημητρακόπουλο ενώ το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Διπλό Ανδρών κατηγορίας MD18 από τους Καραγιάννη/Σιβένα στον τελευταίο μάλιστα χρονικά αγώνα των αθλητών μας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Θεολόγος Τσιάμης (ΤΤ8) και Κωνσταντίνος Κοντονής (ΤΤ4), χωρίς να καταφέρουν να διακριθούν.

Η συμμετοχή της ομάδας του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας και η συγκομιδή μεταλλίων, ήταν η μεγαλύτερη από το 2019 και μετά, και το σωματείο της Ημαθίας κατετάγη στην 5η θέση του πίνακα των μεταλλίων από τα 15 συνολικά σωματεία που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Την ομάδα συνόδεψε στην Αθήνα η προπονήτρια Μαριάννα Κοτζαμανίδου ενώ αρχηγός αποστολής ήταν (έστω και εξ αποστάσεως) ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ.

Η Ομάδα Επιτρ. Αντισφαίρισης έκανε την αρχή για το 2025 σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και ακολουθούν τα υπόλοιπα τμήματα με τη σειρά τους μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected