Με εμφατικό τρόπο σφράγισε τον τίτλο της ΑΕ Νέας Σελεύκειας στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας, επικρατώντας 4-0 του Σπάρτακου Γραικοχωρίου στο τελευταίο ματς της σεζόν. Η ομάδα του Αλέκου Καρύδη πρόσφερε παράσταση… πρωταθλητή μπροστά στον κόσμο της, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της και εντός αγωνιστικού χώρου.
Ο Μάντζας άνοιξε το σκορ, ο Βάσιος πέτυχε δύο γκολ και ο Μουρούτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με τους παίκτες της Νέας Σελεύκειας να πανηγυρίζουν την κατάκτηση ενός τίτλου που ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά, πίστη και ξεκάθαρη αγωνιστική υπεροχή.
Παρά τις δυσκολίες, η ΑΕΝΣ στάθηκε όρθια, στήριξε τα δικά της παιδιά και δικαιώθηκε στο χορτάρι. Πλέον, ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με στόχο το επόμενο μεγάλο βήμα.
Η 11άδα της ομάδας στο τελευταίο ματς :
Το βίντεο με τους πανηγυρισμούς :