Ο Όλυμπος Αγιάσου είναι ο νέος πρωταθλητής της ΕΠΣ Λέσβου για τη σεζόν 2024-25, μετά τη δεύτερη νίκη του επί του Ηρακλή Ατσικής στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Α. Κομνηνού επικράτησε με 0-1 στο γήπεδο της Ατσικής, «σφραγίζοντας» και τυπικά την επιστροφή της στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.
Με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα, ο Όλυμπος έπαιξε με καθαρό μυαλό και εκμεταλλεύτηκε την καθοριστική στιγμή στο 55’, όταν ο Πετρουζέλλης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, ύστερα από χέρι του Μπεκρή στην περιοχή. Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, με τρία δοκάρια και πολλές επιθετικές ενέργειες, όμως του έλειψε η ουσία, γεγονός που πλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολύμπου κράτησαν με άνεση το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα του Βουρανή, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μαζί με τον κόσμο τους. Η απονομή του τροπαίου στον αρχηγό Τριλιανό από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, Παντελέων Βερρή, και τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Παναγιώτη Χριστόφα, σφράγισε μια σπουδαία χρονιά για την ομάδα της Αγιάσου, η οποία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.
Ο Όλυμπος δεν είναι άγνωστος στις εθνικές κατηγορίες. Έχει εκπροσωπήσει την κωμόπολη της Αγιάσου και το νησί της Λέσβου στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία την περίοδο 1984-85 και στη Δ΄ Εθνική την αγωνιστική περίοδο 2005-06. Πλέον, έχει μπροστά του τον μεγάλο στόχο της ανόδου, με την ιστορία στο πλευρό του.
Η σύνθεση της ομάδας στο ματς με τον Ηρακλή (Απόστολος Κομνηνός): Τσακίρης, Βουρλής, Σταμογιώργος (8′ Καρέκος), Θεοδωρίδης, Τριλιανός, Κόμβος (83′ Ξυνός), Ντέντια (83′ Ρούσσας), Ματθαίου, Τελωνιάτης (71′ Χουλιαρας), Κρητικός N. (64′ Γεωργακής), Πετρουζέλλης