Κατηγορίες
Super League 1

Σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ! (photos)

Η Κ17 του ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη Μεγάλη Τετάρτη (16/4) στο γήπεδο της Τούμπας, το πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25, το οποίο είχε ήδη κατακτήσει μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ένα back to back πρωτάθλημα, το πρώτο πανελλήνιο, το έκτο συνολικά του “δικεφάλου” στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με  1-0 του Παναθηναϊκού στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, με γκολ του Κυριαζίδη στο 51′. Ακολούθησε η απονομή και η φιέστα, ενώ τα μετάλλια των πρωταθλητών παραδόθηκαν από τα χέρια των Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ : Μαλιγίν, Κυριαζίδης, Μεγγίδης, Καλπάκης, Αυγητίδης, Παπαδόπουλος, Ματέρα (56′ Οικονόμου), Γκιόκα (87′ Μπακαλίδης), Σούβλατζης (87′ Μόκρης), Τουρσουνίδης (72′ Χριστοδούλου), Αρετής (87′ Ρόμαν).

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα ‎6 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και ‎κείμενο που λέει "‎1926 PAOKFE Stoiximan הרש ALDEIF Stoiximan. Stoiximan Stoiximg iroes だまい‎"‎‎

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected