Ξεκίνησε ήδη ο προγραμματισμός στο Λιμάνι! Ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον πολύπειρο Γάλλο μεσοεπιθετικό Ρεμί Καμπελά, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν.
Η συμφωνία με τον 35χρονο παίκτη από τη Λιλ αφορά διετές συμβόλαιο και ενισχύει το ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στη League Phase του Champions League.
Οι επαφές κράτησαν περίπου δύο μήνες, και πλέον απομένουν μόνο τα ιατρικά για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Παρά το ενδιαφέρον από Μονπελιέ και Σαουδική Αραβία, ο Καμπελά προτίμησε να συνεχίσει στην Ευρώπη και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Στο παρελθόν, έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον Ολυμπιακό με ισάριθμες ήττες, αγωνιζόμενος με Κράσνονταρ και Μονπελιέ.