Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Γ ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε τον βαθμό ο Άχθος Αρούρης και τώρα μπαράζ!

Τον έναν βαθμό που θα του έδινε την 3η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου κατέκτησε στο Λιανοβέργι ο Άχθος Αρούρης.

Η ομάδα του Ελευθεριάδη/Κρύπα απέσπασε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Δόξα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, θα παίξει μπαράζ με την ΑΕΚ Καμποχωρίου, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας. Εφόσον προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι, ο Άχθος θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τους Τηλεμάχους, με στόχο τη δεύτερη προνομιούχο θέση ανόδου από τη Γ Ερασιτεχνική.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Μιχάλη Παντόπουλου τερμάτισε στην 5η θέση της κατάταξης, σε μια “αναγνωριστική” ουσιαστικά χρονιά, μετά την επιστροφή της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού.

Γ ΕΠΣ Ημαθίας (18η αγωνιστική, 4/5)

Δόξα Λιανοβεργίου – Άχθος Αρούρης  0-0

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ιασωνίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καπετάνο και Γκούντο

Αποβολή : Τζαφέρ (80′)

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου (Μιχάλης Παντόπουλος) : Κωνσταντινίδης, Καραντουλαμάς Α., Ζαχόπουλος, Μυγδάνης (57′ Τζαφέρ), Τσιλιόπουλος (57′ Σαπουντζής), Γιοβανόπουλος (46′ Λουκάς), Ουζούνης (74′ Καραγιάννης), Αρετάκης, Κωνστάντος, Γερόπουλος, Καραντουλαμάς Ι.

Άχθος Αρούρης (Άλκης Ελευθεριάδης/Κωνσταντίνος Κρύπας) : Μυλωνάς, Χατζηαντώνογλου, Στριμπίνος, Τσιάτσης, Χερίδης Κ., Κρύπας, Κουβατσίδης (46′ Χερίδης Χ.), Σιδηρόπουλος, Καρύδας, Ντομπρόζι (85′ Ηλιάδης), Ράντης (37′ Τριανταφυλλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected