Super League 1

Χωρίς γκολ, χωρίς σκοπιμότητες: Λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΟΦΗ

Με ένα «φιλικού χαρακτήρα» 0-0 ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία του Ατρόμητου και του ΟΦΗ στη Super League, σε ένα παιχνίδι που, αν και ξεκίνησε με καλό ρυθμό, δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και έμοιαζε περισσότερο με τυπική υποχρέωση. Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, γεγονός που αποτυπώθηκε και στη συνολική προσέγγιση του αγώνα.

Η πρώτη φάση ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό για τον Ατρόμητο με τον Παλμεσάνο, όμως ο Χριστογεώργος αντέδρασε σωστά. Ο ΟΦΗ απάντησε στο 13’ με τον Φούντα, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Οι μοναδικές «σπίθες» έντασης ήρθαν από τις συνεχείς αψιμαχίες ανάμεσα σε Μουντές και Νους. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Μίχορλ που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν ευκαιρίες, ενώ είδαν και τον Χρηστογεώργο να κρατά το «μηδέν» σε προσπάθεια του Καρλίτος. Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 79’ με διπλή φάση, όπου το δοκάρι και η αστοχία του Γιουνγκ στέρησαν το 0-1. Ο Ατρόμητος πίεσε στο φινάλε και σκόραρε με τον Μπρόνσον στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για φάουλ του Μανσούρ.

Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα ενός αγώνα χωρίς πίεση και απαιτήσεις.

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μουντές, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Τσιγγάρας (85′ Πομόνης), Ουεντραόγκο, Μίχορλ (61′ Καραμάνης), Καλοσκάμης (46′ Γιουμπιτάνα), Παλμεσάνο (61′ Καρλίτος), Μπάκου

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Γκονζάλεθ, Λαμπρόπουλος, Σίλβα (46′ Χριστόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπάκιτς (46′ Ανδρούτσος), Νους (46′ Ζανελάτο), Φούντας (72′ Γιουνγκ), Θεοδοσουλάκης, Σαλσέδο (46′ Σενγκέλια)

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/5

Άρης – Αστέρας Τρίπολης  4-2
Ατρόμητος – ΟΦΗ  0-0

Η τελική βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Άρης 32 16 8 8 42 32 10 35
2 Αστέρας AKTOR 32 13 5 14 35 40 -5 27
3 Ατρόμητος 32 12 7 13 39 37 2 26
4 ΟΦΗ 32 10 8 14 40 47 -7 20

*Ο Άρης θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Conference League, εφόσον ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected