Η Εθνική U15 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στον δεύτερο αγώνα της στο έβδομο διεθνές τουρνουά κάτω των 15 ετών “Vlatco Markovic”, το οποίο διεξάγεται στην Κροατία.
Η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε με προσωπική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής του Λούσκα στο 47′, όμως οι Ίβηρες (αγωνίστηκε βασικός ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο) βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του επιπλέον χρόνου με πλασέ του Σάντος από κοντινή απόσταση.
Την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 13:15 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Ιαπωνία για την τρίτη αγωνιστική του αναπτυξιακού τουρνουά.
H σύνθεση της Εθνικής : Βρεττάκος, Σαρακατσάνης, Γραμμόζης, Σιάμπος, Βεριντιάνο, Τερζόπουλος, Λούσκα, Τσατσαράγκος, Φιλάι, Τσαντήλας, Νέτο. Αγωνίστηκαν και οι: Δουραλής, Κογκαλίδης, Φλώρος, Τεντολούρης, Πριόβολος, Αγγελόπουλος, Ζορμπάς