Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την επίσημη στήριξή της στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, καλωσορίζοντας το νέο αυτό εγχείρημα. Η δημιουργία του τμήματος αποτελεί μια ακόμη απόδειξη πως το γυναικείο ποδόσφαιρο κερδίζει διαρκώς έδαφος και ότι όλο και περισσότερες ομάδες σε όλη τη χώρα προχωρούν στη σύσταση αντίστοιχων σχημάτων, προσφέροντας νέες ευκαιρίες και ορίζοντες σε κορίτσια κάθε ηλικίας.
Θυμίζουμε ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Ολυμπιακός μπαίνει δυναμικά στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ξεκινώντας την προσπάθειά του από τη Γ’ Εθνική. Πρόκειται για μια νέα εποχή για το άθλημα, που δείχνει πως το ενδιαφέρον μεγαλώνει και πως το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου προμηνύεται ιδιαίτερα αισιόδοξο.
Η λιτή ανακοίνωση του Ηρακλή :
“Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής καλωσορίζει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Ηρακλής φούρνοι Βενέτη και δηλώνει τη στήριξη της στην προσπάθεια”.