Κατηγορίες
Super League 1

Giulian Biancone… 2027!

Όπως είχε αρχίσει να διαφαίνεται, μετά την επέκταση του συμβολαίου του Ντάνι Γκαρθία, σειρά πήρε και ο Ζουλιάν Μπιανκόν να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα» έως τον Ιούνιο του 2027, μετρώντας ήδη 25 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, όπου σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.

Πρόκειται για την τρίτη επίσημη κίνηση της ημέρας από πλευράς Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας πως το πλάνο για τη νέα χρονιά –και ειδικά ενόψει της παρουσίας στη League Phase του UEFA Champions League– έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή.

Η δήλωση του Μπιανκόν μετά την ανανέωσή του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Ήταν ο κύριος στόχος μου να συνεχίσω το ταξίδι μου με τον Ολυμπιακό και είμαι παραπάνω από ευτυχισμένος που τα κατάφερα. Ελπίζω να έρθουν περισσότερες επιτυχίες από αυτές που ήρθαν φέτος.

Σημαίνει πολλά για μένα ο Ολυμπιακός. Το βλέπετε κάθε φορά που είμαι στο γήπεδο, ή κι όταν βρίσκομαι έξω από αυτό. Προσπαθώ να δώσω ό,τι καλύτερο για την ομάδα και όλοι οι φίλαθλοι και όσοι στηρίζουν τον Ολυμπιακό, μου το ανταποδίδουν πάντα.

Είναι λοιπόν μια όμορφη συνεργασία κι είναι φανταστικό που βρίσκομαι εδώ. Είναι φανταστικό που βρίσκομαι στην ομάδα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected