Κατηγορίες
Super League 1

Κρητικός για… πάντα ο Χουάν Νέιρα!

Μετά τους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Νίκο Χριστογεώργο, η ΠΑΕ ΟΦΗ προχωρά σε μία ακόμη ανανέωση συνεργασίας. Ο λόγος για τον Χουάν Νέιρα, ο οποίος… ριζώνει για τα καλά στο Ηράκλειο, όπου βρίσκεται από το 2018.

Αναλυτικά :

“Είναι ο ποδοσφαιριστής – «σύμβολο» της νέας εποχής του ΟΦΗ! Ο ηγέτης και το ίνδαλμα για τις επόμενες γενιές φιλάθλων της ομάδας μας!

Μαζί με τον Αλεχάντρο Ίσις, μοιράζονται την πρώτη θέση στον πίνακα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του ΟΦΗ (171), αλλά πλέον θα έχει μπροστά του μια ολόκληρη σεζόν για να ξεπεράσει τον Χιλιανό και να γράψει ακόμα περισσότερες χρυσές σελίδες ιστορίας στα ασπρόμαυρα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αναγνωρίζοντας την ποδοσφαιρική αξία, τη συνολική προσφορά και το ήθος του ως άνθρωπος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Juan Neira, ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο …Κρητικός (απλώς με καταγωγή από την Αργεντινή) “μάγος” της μπάλας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ για 8η συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν, ταυτίζοντας πλέον το όνομά του με το παρών και το μέλλον της ομάδας μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected