Κατηγορίες
Super League 1

Στον ΠΑΟΚ ο Έλληνας αναλυτής της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Παναγιώτης Τσίκνας ανοίγει νέο επαγγελματικό κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτή τη φορά στην Τούμπα, καθώς θα ενταχθεί στο επιτελείο του ΠΑΟΚ ως αναλυτής.

Ο 31χρονος με καταγωγή από τη Θάσο, που τα τελευταία επτά χρόνια εργαζόταν στο αναλυτικό τμήμα των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, αποχαιρέτησε σήμερα τους «μερένγκες» μέσω ανάρτησης στα social media, κλείνοντας έτσι έναν σημαντικό κύκλο στην Ισπανία.

Πλέον ετοιμάζει… βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενταχθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» και να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του σε έναν νέο –αλλά απαιτητικό– ποδοσφαιρικό σταθμό.

Το post του :

“Μετά από επτά σεζόν που είμαι μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε η ώρα να κλείσω αυτό το πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο της ζωής μου.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, μακριά από τη χώρα μου, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ περισσότερο από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος: ήταν ένας τόπος όπου βρήκα μια οικογένεια που με έκανε να μεγαλώσω τόσο επαγγελματικά όσο και ως άτομο, και που μου μετέδωσε τις αξίες της, τη νοοτροπία και τη στάση της που είναι στα θεμέλια του μεγαλείου του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για την υποστήριξή τους, για τις κοινές στιγμές και που έκαναν την κάθε μέρα μια μοναδική εμπειρία για μένα.

Κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει καλοί φίλοι που θα κουβαλάω για μια ζωή. Ευχαριστώ επίσης όσους με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεισφέρω με τη δουλειά μου, τις γνώσεις μου και την ανυπομονησία μου να μάθω σε κάθε τομέα.

Φεύγω με υπερηφάνεια που ήμουν μέρος του καλύτερου club στον κόσμο και, παρόλο που μια νέα δουλειά ξεκινά μακριά από εδώ, θα συνεχίσω να στηρίζω από απόσταση τη Ρεάλ Μαδρίτης, ως μία ακόμη οικογένεια για εμένα.

Το να έχω βιώσει όλα αυτά από μέσα ήταν ένα προνόμιο που θα κουβαλάω πάντα μαζί μου.

Ευχαριστώ για όλα και θα τα πούμε σύντομα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected