Ο Πανθουριακός, νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική, συνεχίζει με σταθερότητα και συνέπεια το αγωνιστικό του πλάνο, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο.
Ο έμπειρος τεχνικός, που ανέλαβε την ομάδα το 2021 και την οδήγησε σταθερά προς την κορυφή του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, θα συνεχίσει στον πάγκο του συλλόγου, έχοντας στο πλευρό του τον γυμναστή Γιώργο Κατσούλη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Σακκά.
Η επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική δεν ήρθε τυχαία, αλλά ως αποτέλεσμα μιας μεθοδικής και οργανωμένης δουλειάς που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και κορυφώθηκε την περασμένη σεζόν. Ο σύλλογος επενδύει στην ομοιογένεια και την τεχνογνωσία του υπάρχοντος τεχνικού τιμ, το οποίο γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του Πανθουριακού.
Η διοίκηση εύχεται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και νέες επιτυχίες στο πρώτο, ιστορικό ταξίδι της ομάδας
Συνεχίζει ο αρχηγός Μιχάλης Ζαχαρόπουλος
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας, Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, ανακοίνωσε ο Πανθουριακός, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη κίνηση ενόψει της παρθενικής του παρουσίας στη Γ’ Εθνική.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σύλλογο τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο αποδυτηρίων, θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο και τη νέα σεζόν, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες του ρόστερ.
Η διοίκηση εύχεται στον Ζαχαρόπουλο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες, σε μια σεζόν-πρόκληση για τον Πανθουριακό στις εθνικές κατηγορίες.