Η Punjab FC ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό Παναγιώτη Διλμπέρη μέχρι το 2027, επιβραβεύοντας το έργο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και τη σαφή πρόοδο που παρουσίασε ο σύλλογος στη φετινή σεζόν της Indian Super League (ISL).
Στο πλευρό του συνεχίζουν και οι Κωνσταντίνος Κατσάρας (βοηθός προπονητή) και Ιωάννης Παπαϊωάννου (προπονητής φυσικής κατάστασης), ενώ παραμένει και ο Sankarlal Chakraborty ως Ινδός βοηθός προπονητή.
Ο πρώην τεχνικός της Ερμιονίδας ανέλαβε την Punjab πριν τη σεζόν 2024/25 και οδήγησε την ομάδα στη 10η θέση της ISL με 28 βαθμούς, ενώ έφτασε και στα προημιτελικά του Kalinga Super Cup. Παρά τους τραυματισμούς που επηρέασαν την πορεία, η Punjab σημείωσε 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ εντυπωσίασε με 28 γκολ σε ανοικτό παιχνίδι και κορυφαία επίδοση σε αναχαιτίσεις ανά ματς.
Ο Διλμπέρης παρέταξε τη νεότερη ομάδα της λίγκας (μέσος όρος ηλικίας 25 ετών και 216 ημερών), δίνοντας 7.522 λεπτά συμμετοχής σε παίκτες κάτω των 23 ετών, ενώ 6 παίκτες της ακαδημίας πραγματοποίησαν ντεμπούτο υπό τις οδηγίες του. Η Punjab τιμήθηκε με το ISL Award για το Καλύτερο Elite Youth Πρόγραμμα.
Η δήλωσή του:
«Είμαι τιμή μου να συνεχίσω αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με την Punjab FC. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να είμαι μέρος του ινδικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο στην Ινδία έχει τεράστιο δυναμικό και είμαι περήφανος που συμβάλλω στην ανάπτυξή του. Μαζί με το προπονητικό μου επιτελείο, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το έργο μας και να εξελίξουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά.»