Την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος της Βέροιας, Αγάπιος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/6). Με τη στήριξή του στο πρόσωπο του τεχνικού, άνοιξε και επίσημα η διαδικασία του αγωνιστικού σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Κατά την ίδια συνέντευξη, παρουσιάστηκε και το πρώτο γκρουπ παικτών που συνεχίζουν και τη νέα χρονιά με τη «Βασίλισσα του Βορρά»: οι Στέφανος Ντόγος, Γιάννης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Τρούπκος, Νίκος Μπεκιαρίδης, Αντώνης Λέκα και Γιώργος Πρασσάς.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μανώλης Γιοβανόπουλος, υπογράμμισε την πρόθεση της διοίκησης να στηρίξει ένα πλάνο με βάση παίκτες από την Ημαθία, με στόχο ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Τελικός σκοπός, όπως τόνισε, είναι η επιστροφή της Βέροιας στις εθνικές κατηγορίες που της αρμόζουν, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια.
Σύντομα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις, τόσο για περαιτέρω ανανεώσεις όσο και για μεταγραφές, με τη διοίκηση να δηλώνει έτοιμη για δυναμική ενίσχυση του ρόστερ.
*φωτ. pliroforiodotis.gr