Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελένη Στεφάτου, συνεχίζοντας τις σταθερές κινήσεις διατήρησης του βασικού κορμού της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας μετά και την παραμονή της Μαρίας Καπνίση. Η 27χρονη διεθνής μέσος, μία από τις αρχηγούς της ομάδας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει «κιτρινόμαυρη» και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Με καταλυτική παρουσία στη φετινή ιστορική πορεία της ομάδας, που κατέληξε στην κατάκτηση του νταμπλ, η Στεφάτου συνέβαλε με το πάθος και την αφοσίωσή της στο να γράψει η ΑΕΚ χρυσή σελίδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Στην ομάδα βρίσκεται από το 2022 και θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας πρωταθλητισμού.
Σε δηλώσεις της στο aek.gr, η Στεφάτου εξέφρασε τη συγκίνησή της για την παραμονή: «Το όνειρο συνεχίζεται. Έγινε αυτό που ήθελα, να συνεχίσω να φοράω αυτή τη δοξασμένη φανέλα. Πλέον, η πρόκληση είναι μεγαλύτερη: να διατηρηθούμε στην κορυφή. Αλλά ξέρουμε τον τρόπο. Όλοι μαζί, μια οικογένεια». Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τον κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο χαρακτήρισε «δύναμη και μαγεία» της φετινής επιτυχίας.
Η ΑΕΚ συνεχίζει με ενότητα και πλάνο, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία της ενόψει της νέας σεζόν.