Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συνεχίζει στην ΑΣΙΛ Λύσης ο Βαγγέλης Τσιάμης

Τη φανέλα της ΑΣΙΛ Λύσις θα συνεχίσει να φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βαγγέλης Τσιάμης, με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρά στην ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής από την Ημαθία, με μακρά θητεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της φετινής πορείας της ΑΣΙΛ, που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στην 6η θέση, όντας μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της σεζόν. Ο Τσιάμης είχε 25 συμμετοχές και πέτυχε δύο τέρματα, προσφέροντας σταθερότητα, εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον θα αγωνίζεται ως ελεύθερος στην ομάδα της Λύσης, καθώς αποχώρησε από την Ομόνοια Αραδίππου, στην οποία ανήκε έως πρότινος και από την οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός την περσινή χρονιά.

Η ανανέωση του Τσιάμη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του συλλόγου να διατηρήσει τον βασικό κορμό και να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected