Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Παναιτωλικό έως το 2028 ο Λάμπρος Σμυρλής

Την απόκτηση του Λάμπρου Σμυρλή ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεαρό επιθετικό έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Σμυρλής, γεννημένος στις 12 Ιουλίου 2004 στη Θεσσαλονίκη, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέγραψε σημαντικές παραστάσεις τόσο στη Super League Κ19 όσο και στην UEFA Youth League.

Από το 2022 αγωνίστηκε στη Super League 2 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β’, κερδίζοντας εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα των «μικρών» Εθνικών ομάδων, αρχικά με την Κ18, στη συνέχεια με την Κ19 — με την οποία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (Euro U19) του 2023 — ενώ τον τελευταίο χρόνο είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων.

Η μεταγραφή του στον Παναιτωλικό σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον σύλλογο του Αγρινίου να επενδύει σε έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που συνδυάζει τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και προοπτική εξέλιξης σε υψηλό επίπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected