Η αγωνιστική δράση για τον Εμμανουήλ Καραλή συνεχίστηκε την Τετάρτη (18/6). Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Γκρενόμπλ με άλμα στα 5,82 μέτρα.
Ο έβδομος αγωνιστικός σταθμός του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη του Παρισιού για τη θερινή σεζόν ήταν στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης, όπου τον διοργανώνει ο φίλος του και πρωταθλητής Γαλλίας στο επί κοντώ Τιμπό Κολέτ που ήταν δεύτερος με 5,75 μ. ενώ την τρίτη θέση πήρε ο αδερφός του Μάθιου με 5,65 μέτρα.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,65 μ., δεν επιχείρησε άλματα στα 5,75 μ. και στη συνέχεια ξεπέρασε τα 5,82 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Άφησε τα 5,87 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τρία αποτυχημένα άλματα στα 5,92 μέτρα.
Επόμενος αγώνας για τον Καραλή είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (24/6) στο μίτινγκ της Οστράβα.