Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στον Εθνικό και τη νέα σεζόν ο Σπύρος Γεωργούσης – Συνεχίζεται ο σχεδιασμός με βασικά στελέχη

Μία ακόμη σημαντική μονάδα του περσινού ρόστερ διατηρεί ο Εθνικός, καθώς στο δυναμικό του συλλόγου θα παραμείνει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σπύρος Γεωργούσης.

Ο 25χρονος επιθετικός, με καταγωγή από το Μεσολόγγι, εντάχθηκε στον Εθνικό το καλοκαίρι του 2023 μετά τη θητεία του στον Πανιώνιο, και αποτέλεσε πέρσι έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της ομάδας. Με απολογισμό 11 τερμάτων σε 26 συμμετοχές, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και δεύτερος συνολικά στη συνολική συγκομιδή των τελευταίων ετών.

Η διοίκηση εξέφρασε την ικανοποίησή της για την παραμονή του παίκτη και του ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες τη νέα σεζόν.

Οι έως τώρα ανανεώσεις

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς προχωρά με σταθερό πλάνο και διατήρηση του βασικού κορμού, καθώς ήδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι:

  • Παγώνης

  • Κουτσουδάκης

  • Πολύζος

  • Κούμπουλα

  • Μίχος

  • Σκεντεράι

  • Μπούσης

  • Μαλάι

  • Μανδαμαδιώτης

  • Ζωγραφάκης

  • Ερέρα

  • Ποτουρίδης

  • Τσατσαρής

  • Γεωργούσης

Ο Εθνικός «χτίζει» πάνω στην εμπειρία και τη χημεία του περσινού ρόστερ, με στόχο μια δυναμική πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected