Την ανανέωση της συνεργασίας με δύο βασικά στελέχη του έμψυχου δυναμικού ανακοίνωσε ο ΑΟ Μιλτιάδης, ενόψει της σεζόν 2025-2026.
Ο λόγος για τον 27χρονο τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Χάμο (φωτ), ο οποίος εντάχθηκε στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2024 μετά τη θητεία του στον Παναιγιάλειο και αποτέλεσε βασικό στήριγμα της ομάδας κάτω από τα δοκάρια. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε στον έμπειρο πορτιέρο υγεία και επίτευξη των κοινών στόχων, επισημαίνοντας τη σημασία της παρουσίας του για τη συνοχή της αμυντικής γραμμής.
Παράλληλα, ο Μιλτιάδης διατήρησε στο ρόστερ του και τον 32χρονο επιθετικό Ηλία Γκίκα, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2025 από την ΑΕΡ Αφάντου και κατάφερε να προσφέρει άμεσες λύσεις στο σκοράρισμα. Η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανανέωση της συνεργασίας, ευχόμενη στον έμπειρο φορ υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του συλλόγου.