Ο Ιούνιος κοντεύει να τελειώσει, η θερμοκρασία έχει πάρει την ανηφόρα, αλλά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο… σιγή ιχθύος.
Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αναρωτιούνται: θα ανοίξει τελικά φέτος το Κολυμβητήριο; Κι αν ναι, πότε και με ποιον τρόπο;
Μέχρι σήμερα, καμία επίσημη ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή. Η ανακοίνωση που –σύμφωνα με πληροφορίες– επρόκειτο να βγει την Τρίτη… αγνοείται.
Οι πληροφορίες του opolitis.gr κάνουν λόγο για άνοιγμα με μειωμένο προσωπικό, άρα και περιορισμένη λειτουργία, με την ελπίδα ότι στη συνέχεια θα υπάρξουν προσλήψεις ώστε να επανέλθει πλήρως σε λειτουργία.
Δεν θα βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες ημέρες.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το Κολυμβητήριο ήταν (και πρέπει να παραμείνει) μια από τις λίγες «ανάσες δροσιάς» και υπερηφάνειας για την Αλεξάνδρεια κάθε καλοκαίρι. Μακάρι να μη χρειαστεί να μιλάμε για… “βαθιά νερά” φέτος.