Κατηγορίες
Basket

Στον ΑΟ Μυκόνου ο Jeremy Evans

Ο ΑΟ Μυκόνου μπαίνει δυναμικά στην πρώτη του σεζόν στη Basket League και το αποδεικνύει από την πρώτη του μεταγραφική κίνηση!

Η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς, ενός παίκτη με πλούσια εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο, τόσο στο ΝΒΑ όσο και στην EuroLeague, στέλνοντας μήνυμα πως ήρθε στη μεγάλη κατηγορία για να αφήσει το στίγμα της.

Ο 37χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, με ύψος 2.06 μ., αποτελεί έναν από τους πιο θεαματικούς αθλητές που έχουν περάσει από τα παρκέ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game του NBA το 2012! Στην κορυφαία λίγκα του κόσμου φόρεσε τις φανέλες των Γιούτα Τζαζ, Ντάλας Μάβερικς και Ατλάντα Χοκς, καταγράφοντας 252 συμμετοχές συνολικά.

Η πορεία του στην Ευρώπη είναι επίσης εντυπωσιακή, με 91 συμμετοχές στη EuroLeague, αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως η Νταρουσάφακα, η Χίμκι, η Αρμάνι Μιλάνο και ο Παναθηναϊκός, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιαπωνία υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Η μεταγραφή του Τζέρεμι Έβανς αποτελεί την πρώτη «ηχηρή» κίνηση του ΑΟ Μυκόνου στην εποχή της Basket League και επιβεβαιώνει τις προθέσεις της διοίκησης να παρουσιαστεί με υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας και εμπειρίας στο νέο πρωτάθλημα.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected