Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι πρώτες κινήσεις της ΑΕΡ Αφάντου ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ’ Εθνική

Σε τροχιά προγραμματισμού για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 μπαίνει η ΑΕΡ Αφάντου, η οποία ετοιμάζεται για την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των παραγόντων του συλλόγου, όπου τέθηκαν επί τάπητος οργανωτικά ζητήματα, οι πρώτοι στόχοι αλλά και το οικονομικό πλαίσιο της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του xxsports.org, το Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να εμπλουτιστεί το επόμενο διάστημα με τη συμμετοχή νεότερων προσώπων που επιθυμούν να συνδράμουν ενεργά στο έργο του σωματείου.

Η αρχή στο αγωνιστικό σκέλος έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Γκάιδα. Ο 45χρονος τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας, έχοντας ικανοποιήσει τη διοίκηση με την πορεία και τη συνέπεια που επέδειξε την προηγούμενη σεζόν.

Παράλληλα, έγινε γνωστή η παραμονή του Δημήτρη Κεσίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΡΑ για τρίτη διαδοχική χρονιά. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος πέρσι είχε ορισμένες απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Ρόδου, αναμένεται πλέον να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί και να ενισχύσει εκ νέου την ομάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι “ερυθρόλευκοι” θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε επαφές με ποδοσφαιριστές, με στόχο τη δημιουργία ενός ρόστερ πιο ανταγωνιστικού, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο βασικός κορμός ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε αρκετά σημεία, με στόχο την ενίσχυση και την προσαρμογή στις απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο προμηνύεται ιδιαίτερα απαιτητικό.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected