Με μια σπουδαία εμφάνιση και άξια παρουσία στο βάθρο, το ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ των γυναικών κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας που διεξήχθη στη Λουκέρνη.
Οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου ολοκλήρωσαν την εξαιρετική τους προσπάθεια σε χρόνο 6:46.23, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πίσω από τα πληρώματα της Κίνας (χρυσό – 6:45.20) και της Γαλλίας (ασημένιο – 6:45.90), προσθέτοντας μία ακόμα διεθνή επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία.
Το μετάλλιο αυτό αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, του ταλέντου και της αγωνιστικότητας των δύο αθλητριών, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα παραμένει δυναμικά παρούσα στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλήματος.
Η επιτυχία στη Λουκέρνη ενισχύει τη δυναμική και το ηθικό ενόψει των επόμενων διεθνών διοργανώσεων, με το βλέμμα στραμμένο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μπράβο στα κορίτσια μας!