Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανανέωσαν Ιωακειμίδης, Πασαμιχάλης και Σάκα στον Αίαντα – Φιλικά και αποχώρηση Αγγελόπουλου

Με τρεις σημαντικές ανανεώσεις και πλήρες πρόγραμμα φιλικών προετοιμασίας, ο Αίας Σαλαμίνας μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή των Χρήστου Ιωακειμίδη (φωτ), Σταύρου Πασαμιχάλη και Φαμπιάν Σάκα, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην περσινή άνοδο και αναμένεται να αποτελέσουν βασικά «γρανάζια» στα πλάνα του προπονητή, Γιάννη Χατζηαλέξη.

Παράλληλα, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, με τη διοίκηση να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2025-26 ξεκινά τη Δευτέρα 4 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας, με εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις να ακολουθούν στις 11 και 12 του μήνα.

Για την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα, ο Αίας έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων:

  • 23/8 vs Μικρασιατικός Αστέρας (εντός)

  • 31/8 vs Νέα Ιωνία (εντός)

  • 3/9 vs Αστέρας Μαγούλας (εκτός)

  • 6/9 vs Αχαρναϊκός (εντός)

  • 7/9 vs Σαρωνικός Αίγινας (εκτός)

Οι ώρες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν προσεχώς, με την ομάδα να υπόσχεται συνεχή ενημέρωση προς τους φιλάθλους της.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected