Κατηγορίες
Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Δημόσια καταγγελία από τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας μέσω ΠΣΑΠΠ: «Δεν έχουμε εξοφληθεί, καμία ενημέρωση από τη διοίκηση»

Μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε από τον ΠΣΑΠΠ, οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας προχώρησαν σε δημόσια τοποθέτηση, περιγράφοντας με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια την κατάσταση που αντιμετωπίζουν μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από τη Super League 1. Όπως τονίζουν, παρά τη λύση της ΠΑΕ και τη διακοπή της λειτουργίας της (δεν δήλωσε στη Super League 2 και οδεύει στα ερασιτεχνικά), παραμένουν απλήρωτοι, χωρίς να έχουν λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση.

Οι ποδοσφαιριστές σημειώνουν πως οι δεσμεύσεις που είχαν λάβει παραβιάστηκαν, ενώ οι επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τη διοίκηση απέβησαν άκαρπες. Διαψεύδουν επίσης τις φήμες περί εξόφλησης, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και υπογραμμίζουν πως το μόνο που ζητούν είναι τα δεδουλευμένα τους.

Η ανακοίνωση αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ακόμη και στη Super League, και θέτει επί τάπητος την ανάγκη για ενίσχυση των θεσμικών μηχανισμών προστασίας των δικαιωμάτων τους. Οι ποδοσφαιριστές κλείνουν τη δήλωσή τους εκφράζοντας την ευχή για ένα καλύτερο μέλλον στον ιστορικό σύλλογο της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωσή τους

“Ως ποδοσφαιριστές που είχαμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε τη Λαμία στην πρώτη κατηγορία, θέλουμε να τοποθετηθούμε δημόσια και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια αναφορικά με τα όσα βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ενημερωθήκαμε ότι η ομάδα την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, απόφαση που συνεπάγεται τη διάλυση της ΠΑΕ και λήφθηκε χωρίς να έχουν εξοφληθεί οι υποχρεώσεις της προς εμάς και προς το προσωπικό που υπηρέτησε το σύλλογο γενικότερα.

Οι δεσμεύσεις που είχαμε λάβει δεν τηρήθηκαν, ενώ να τονίσουμε ότι επίσημα από την ομάδα δεν έχουμε καμία ενημέρωση.

Προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τη διοίκηση, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Δεν ζητάμε κάτι περισσότερο από τα χρήματα που μας οφείλονται, καθώς είμαστε εργαζόμενοι και το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μας.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, όμως οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση και με αφορμή διαδόσεις πως έχουμε εξοφληθεί.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην ιστορική ομάδα της Λαμίας.”

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected