Η Super League 2 ανακοίνωσε επίσημα τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, επιβεβαιώνοντας ότι 20 ΠΑΕ δήλωσαν συμμετοχή. Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το sportsup.gr, η μοναδική απουσία είναι αυτή της Λαμίας, η οποία απέστειλε έγγραφο αδυναμίας συμμετοχής στη διοργανώτρια αρχή.
Αναλυτικά οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:
-
Αναγέννηση Καρδίτσας
-
Αιγάλεω
-
Athens Kallithea
-
Αστέρας AKTOR Β
-
Ελλάς Σύρου
-
Ηλιούπολη
-
Καβάλα
-
Καλαμάτα
-
Καμπανιακός
-
Μακεδονικός
-
Μαρκό
-
Νέστος Χρυσούπολης
-
Νίκη Βόλου
-
Ολυμπιακός Β
-
Παναργειακός
-
Πανιώνιος
-
ΠΑΟΚ Β
-
ΠΟΤ Ηρακλής
-
ΠΑΣ Γιάννινα
-
Χανιά
Η νέα σεζόν θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των 10 ομάδων, και ο διαχωρισμός που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες έχει ήδη διαμορφωθεί ως εξής:
Α’ Όμιλος
Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Μακεδονικός, Καμπανιακός, ΠΑΟΚ Β, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, Asteras Aktor B
Β’ Όμιλος
Athens Kallithea, Αιγάλεω, Ελλάς Σύρου, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Μαρκό, Ολυμπιακός Β’, Παναργειακός, Πανιώνιος, Χανιά
Η απουσία της Λαμίας – που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Super League 1 – προκαλεί εντύπωση, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πλέον, αναμένονται διευκρινίσεις για το μέλλον της ΠΑΕ και αν προτίθεται να αγωνιστεί στη Γ Εθνική, οι δηλώσεις της οποίας ολοκληρώνονται την Παρασκευή 11 Ιουλίου.









