Κατηγορίες
Basket

Ο Γιάννης Μπουρούσης ξαναγράφει ιστορία με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Καρδίτσα με νέο ρόλο και νέες φιλοδοξίες. Έπειτα από ενάμιση χρόνο από την αποχώρησή του από τον ΑΣ Καρδίτσας, τον οποίο οδήγησε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ο παλαίμαχος σέντερ αναλαμβάνει την ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας. Το νέο εγχείρημα του Μπουρούση επικεντρώνεται κυρίως στις ακαδημίες της ομάδας, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου αναπτυξιακού προγράμματος για τους νέους της περιοχής.

Κομβικό στοιχείο της νέας εποχής αποτελεί το αθλητικό κέντρο που θα παρουσιαστεί το 2026 και θα περιλαμβάνει γήπεδα μπάσκετ, τένις, padel, αλλά και εγκαταστάσεις αναρρίχησης. Ο Μπουρούσης φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες και έμπνευση στα παιδιά της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας, προωθώντας τη φιλοσοφία του «να δίνεις πίσω στην κοινωνία».

Με σύνθημα «Τα παιδιά μας, πρωταγωνιστές», ο πρώην διεθνής παίκτης στοχεύει στην ενίσχυση του ρόλου του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα, η ανδρική ομάδα της Αναγέννησης αναμένεται να ανακοινώσει την κατηγορία συμμετοχής της, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του έμπειρου γκαρντ Θοδωρή Τσιλούλη, παλιού συμπαίκτη του Μπουρούση στον ΑΣΚ.

Στις 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση στην Καρδίτσα, όπου ο ίδιος ο Μπουρούσης θα παρουσιάσει επίσημα το όραμα και το σχέδιό του για την Αναγέννηση.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected