Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ο Νίκος Νικολάου νέος προπονητής της ΑΕ Ευόσμου

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Ευόσμου, με τον Νίκο Νικολάου να αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Ο ικανός τεχνικός μετρά ήδη τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στον σύλλογο, αποτελώντας μέλος του προπονητικού επιτελείου, και πλέον καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας από τη θέση του επικεφαλής στον πάγκο.

Η διοίκηση εμπιστεύεται τον Νικολάου για τη συνέχεια του πρότζεκτ, σε μια χρονιά με αυξημένες απαιτήσεις, αλλά και φιλοδοξίες.

Η επίσημη ανακοίνωση της Α.Ε. Ευόσμου:

“Ο Νίκος Νικολάου σε ρόλο «μαέστρου» στον πάγκο της Α.Ε. Ευόσμου!
Η Α.Ε. Ευόσμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Νικολάου αναλαμβάνει και επίσημα Α’ Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ο Νίκος Νικολάου ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι του παζλ. Μόνο που φέτος, κρατάει τα «κομμάτια» στα χέρια του. Και είναι έτοιμος να τα ενώσει όπως μόνο αυτός ξέρει!
Ο Νίκος αποτελεί ήδη αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας της Α.Ε. Ευόσμου, μετρώντας τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στο σύλλογο. Φέτος εισέρχεται στην τέταρτη του σεζόν, αυτή τη φορά από έναν νέο και απαιτητικό ρόλο: εκείνον του πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας.
Με πάθος, δουλειά και απόλυτη ταύτιση με το πνεύμα της ομάδας μας, ο Νίκος είναι έτοιμος να οδηγήσει την Α.Ε. Ευόσμου στη νέα «πρόκληση» της Γ Εθνικής.
Καλή αρχή coach!”

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected