Ο Δημήτρης Πρίντζιος, προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας, προχώρησε σε μια συγκινητική και φορτισμένη ανάρτηση, σχολιάζοντας το τέλος μιας ποδοσφαιρικής πορείας γεμάτης κόπο, αφοσίωση και πίστη στην ομάδα της πόλης. Με λόγια που “ξεχειλίζουν” πίκρα αλλά και υπερηφάνεια, αποχαιρετά τους παίκτες του, που – όπως λέει – «μάτωσαν για τη φανέλα», παίζοντας σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς στήριξη από κανέναν, καταφέρνοντας όμως έναν αληθινό άθλο: τη σωτηρία της ομάδας.
Ο κόουτς δεν διστάζει να ασκήσει σφοδρή κριτική σε εκείνους που, κατά την άποψή του, δεν στήριξαν ποτέ την προσπάθεια των παικτών και έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το καλό της ομάδας. «Δύο χρόνια η μόνη τους χαρά ήταν η σημερινή διάλυση της ομάδας», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Μέσα από την ανάρτηση, ξεχωρίζει το ευχαριστώ προς τους παίκτες, τους οποίους χαρακτηρίζει «παιχταράδες» και «ψυχάρες», επισημαίνοντας τις μάγκικες νίκες και τα αήττητα ρεκόρ που σημείωσαν, παρά την πλήρη απαξίωση από θεσμικούς και εξωαγωνιστικούς παράγοντες.
Μια ανάρτηση-κατάθεση ψυχής από έναν άνθρωπο που έζησε έντονα την προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, και φεύγει – όπως και οι παίκτες του – με το κεφάλι ψηλά.
Το post :