Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Επίσημο του Σιλβέστερ φαν ντερ Βάτερ στον Πανιώνιο

Σε μια ηχηρή προσθήκη για την επίθεση του προχώρησε ο Πανιώνιος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιλβέστερ φαν ντερ Βάτερ, με τον 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο φαν ντερ Βάτερ προέρχεται από τη Βάαλβαϊκ, με την οποία μέτρησε 22 συμμετοχές τη σεζόν 2024/25 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας 4 φορές και μοιράζοντας 2 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Άλμερε Σίτι, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις (21 γκολ και 11 ασίστ σε 65 εμφανίσεις), πριν κάνει το άλμα στην Eredivisie με τη Χέρακλες.

Ακολούθησε το πέρασμα από το MLS και την Ορλάντο Σίτι, προσθέτοντας στο βιογραφικό του εμπειρίες από το αμερικανικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καμπούρ, Τσβόλε και Βάαλβαϊκ, έχοντας συνολικά 292 επαγγελματικές συμμετοχές με 86 γκολ στην καριέρα του.

Ο έμπειρος Ολλανδός έρχεται στον «Ιστορικό» για να προσθέσει ποιότητα, ταχύτητα και δημιουργία στα άκρα της επίθεσης, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected