Κατηγορίες
Basket

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο σεζόν. Είχε αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια (27 αγώνες πρωταθλήματος, 7 παιχνίδια του BCL και ένα παιχνίδι Κυπέλλου), έχοντας 73 πόντους και 43 ριμπάουντ. Σκληρός στο παιχνίδι του και με έμφαση στην άμυνα, ο 31χρονος φόργουορντ επιστρέφει για να προσφέρει με την εμπειρία του στην προσπάθεια του “δικεφάλου”.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουλίου του 1994. Έχει ύψος 2μ.01 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Χαλκηδόνας, αγωνίστηκε στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΚΑΟ Δράμας το 2012. Έπαιξε για τρία χρόνια στην ομάδα της Δράμας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας (2015-16), στον Απόλλωνα Πάτρας (2016-17), στα Τρίκαλα (2017-18), στον Άρη (2018-21 και 2023-24) και στον Κολοσσό Ρόδου (2021-22 και 2024-25).

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν, αγωνίστηκε με την ομάδα της Ρόδου σε 29 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και ΒCL, με 2,6 πόντος και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Έχει αγωνιστεί στη διάρκεια της καριέρας του σε 314 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ φόρεσε 34 φορές τη «γαλανόλευκη», με τις Εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων ανδρών.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected