Η ΑΕ Νέας Σελεύκειας ενισχύει την αμυντική της γραμμή με την απόκτηση του Σπύρου Βασιλάκη. Ο 24χρονος στόπερ, γεννημένος το 2000 στην Κέρκυρα, φέρνει στην ομάδα σημαντική εμπειρία από ανώτερα επίπεδα, όπως η Super League 2 και η Γ’ Εθνική.
Ο Βασιλάκης έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα Κ19, το Σούλι Παραμυθιάς, ο Αχέρων Καναλακίου (με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική), ο Θεσπρωτός (με 45 συμμετοχές στη Super League 2), η Θύελλα Κατσικά και πιο πρόσφατα η Αναγέννηση Άρτας.
Με δυναμική παρουσία, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, σωστές τοποθετήσεις και ηγετικά χαρακτηριστικά, ο Βασιλάκης αναμένεται να αποτελέσει βασικό στυλοβάτη της άμυνας και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Νέας Σελεύκειας προχώρησε σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, εντάσσοντας στο ρόστερ της τον Σπύρο Βασιλάκη, έναν από τους καλύτερους στόπερ της κατηγορίας, με πλούσιες παραστάσεις και σοβαρή εμπειρία από ανώτερα επίπεδα.
Ο 24χρονος στόπερ (γεννημένος το 2000 στην Κέρκυρα) διαθέτει πλούσια εμπειρία τόσο από τη Super League 2 όσο και από τη Γ’ Εθνική, ενώ αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο κέντρο της άμυνας σε αυτές τις κατηγορίες.
Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα Κ19, Σούλι Παραμυθιάς, Αχέροντα Καναλακίου (με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική), Θεσπρωτό (με 45 συμμετοχές στη Super League 2), Θύελλα Κατσικά και πιο πρόσφατα στην Αναγέννηση Άρτας.
Ο Σπύρος διαθέτει δυναμική παρουσία, εξαιρετική ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, σωστές τοποθετήσεις και ηγετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για έναν αμυντικό που μπορεί να ηγηθεί της γραμμής άμυνας και να προσφέρει ασφάλεια και εμπειρία στην ομάδα μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στους υψηλούς φετινούς μας στόχους.
Σπύρο σου ευχόμαστε υγεία, μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να καταφέρεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο!»