Δύο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, επενδύοντας στο μέλλον ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο λόγος για τον 17χρονο Κώστα Στεργιόπουλο και τον 19χρονο Γιώργο Μουτσάι, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟ Βάρδας και τον Ηλειακό Λεχαινών αντίστοιχα. Ο Στεργιόπουλος, αριστερός μπακ χαφ και εξτρέμ, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ομάδα της Βάρδας και από τα 16 του είχε συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Την περσινή χρονιά, κατέγραψε 18 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία Ηλείας, σκοράροντας 3 φορές.
Ο Μουτσάι, μεσοεπιθετικός, προέρχεται από την ακαδημία του Λάμπη Κάρδαρη και από νεαρή ηλικία ξεχώρισε με τον Αίαντα Γαστούνης. Την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ηλειακού Λεχαινών με 13 γκολ και τρίτος συνολικά στο πρωτάθλημα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πορεία της ομάδας του μέχρι τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις του συλλόγου:
“Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 17χρονου αριστερού μπακ χαφ και εξτρέμ Κώστα Στεργιόπουλου (24/1/07) από τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο νεαρός Στεργιόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα με την ομάδα της Βάρδας από τα 14 του χρόνια. Σε ηλικία 16 ετών κατέγραψε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πέρσι, είχε 18 συμμετοχές και 861 λεπτά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ηλείας, σημειώνοντας και τρία τέρματα.”
“Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 ανακοινώνει την απόκτηση του περσινού πρώτου σκόρερ του Ηλειακού Λεχαινών Γιώργου Μουτσάι (1/11/06). Ο 19χρονος Γιώργος Μουτσάι, μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Λάμπη Κάρδαρη και έγινε παίκτης του Αίαντα σε ηλικία 15,5 ετών. Πριν κλείσει τα 17 του, με το Λύκειο Γαστούνης, πραγματοποίησε πορεία στους «8» της Ελλάδας στο σχολικό πρωτάθλημα. Πριν κλείσει τα 17 του έκανε ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική με τον Αίαντα και την επόμενη σεζόν, οπότε και η ομάδα του υποβιβάστηκε, εντυπωσίασε όντας πρώτος σκόρερ του Αίαντα σε μια σεζόν με νεανικό ρόστερ. Αυτό αποτέλεσε το διαβατήριο για να μετακινηθεί στον Ηλειακό, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικές βλέψεις. Ο Γιώργος Μουτσάι, την περσινή σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ του Ηλειακού με 13 γκολ και τρίτος σκόρερ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα σε 1742 λεπτά συμμετοχής, με την ομάδα των Λεχαινών να τερματίζει δεύτερη.”