Κατηγορίες

Πρώτη μεταγραφή με Ιωσηφίδη και ανανέωση Κίζυλη στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Με την προσθήκη του Ιωακείμ Ιωσηφίδη και την παραμονή του Στάθη Κίζυλη, συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιωακείμ Ιωσηφίδης, ακραίος επιθετικός, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή σε ηλικία 6 ετών, με οκταετή θητεία στις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησαν παρουσίες σε Θερμαϊκό Θέρμης και ΑΕΠ Πολυκάστρου, αποκτώντας εμπειρίες και λεπτά συμμετοχής σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, στον σύλλογο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Στάθης Κίζυλης, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή, αποτελώντας σταθερή παρουσία στο ρόστερ.

Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας:

“Πρώτη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο ακραίος επιθετικός Ιωακείμ Ιωσιφίδης.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία σε ηλικία 6 ετών, αγωνιζόμενος για 8 συνεχόμενες σεζόν στις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου έθεσε τις βάσεις για την τεχνική και αγωνιστική του εξέλιξη.
Στη συνέχεια, μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια.
Ακολούθησαν σημαντικά αγωνιστικά βήματα με τη φανέλα του Θερμαϊκού Θέρμης, και κατόπιν στην ΑΕΠ Πολυκάστρου.
Ιωακείμ, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες.”

“Ακόμη μια ανανέωση για την ομάδα μας, αυτή του Στάθη Κίζυλη.
Ο Στάθης δηλώνει «παρών» για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία χωρίς τραυματισμούς.”

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected